Een uitdagende stage?

Dat kan bij DAEL!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Een uitdagende stage? Dat kan bij DAEL!

 

 

 

Stagelopen

 

 

Wij bieden scholieren de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. Binnen de verschillende werkmaatschappijen van DAEL zijn we altijd op zoek naar extra handjes en jong talent. We hebben regelmatig plek voor stagiairs om mee te lopen met onze monteurs, maar ook op kantoor hebben we opdrachten en projecten voor stagiairs.

Monteur

 

 

Als je met de monteurs van DAEL meeloopt, ga je langs bij verschillende werklocaties. Op deze locaties worden technische werkzaamheden gedetailleerd doorgenomen en uitgelegd, waarna de stagiair deze werkzaamheden ook zelf uit mag voeren. Hierbij wordt je goed begeleid door een monteur.

Kantoor

 

 

Op kantoor kom je binnen in een gezellig team en wordt er bekeken welke projecten je kunt oppakken en waar je collega's kunt ondersteunen. Tijdens je stage wordt je goed begeleid, is geen dag hetzelfde en leer je goed hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

"DAEL biedt mij een interessante en uitdagende functie, waarin ik goed begeleid word. Binnen DAEL zijn er ook voldoende doorgroeimogelijkheden"

Jordy, Leerling Monteur

Zien we jou binnenkort?

Ben je enthousiast? Zie je het zitten om mee te groeien met DAEL en de techniek? Mooi! Dan zouden wij graag eens kennis willen maken. Maak meteen een afspraak via onderstaande button! Of neem eerst contact op als je graag meer zou willen weten over jouw mogelijkheden bij DAEL. Voor vragen kun je terecht bij de HR-afdeling via +31 (0)6 57 64 65 30 of hr@dael.com. 

Contact

DAEL B.V.
Aartsdijkweg 81
2676 LE Maasdijk
Tel. +31 (0)174 52 39 21

 

© Copyright DAEL Group 2020