DAEL Groep
  

De DAEL Groep bestaat uit een zestal zelfstandig opererende ondernemingen. Deze bedrijven opereren op het snijvlak van technologie en innovatie, elk op een ander terrein. Als groep van bedrijven bestrijkt DAEL niet alleen een breed scala aan projecten, maar ook diverse landen: België, Engeland, Nederland en Schotland.


DAEL Groep

DAEL bestaat uit zelfstandig opererende ondernemingen. Bedrijven die opereren op het snijvlak van technologie en innovatie, elk op een ander terrein.DATA & ELECTRO


DAEL Data & Electro is een allround system integrator die bekend is met de laatste technieken. Ervaren in de aanleg van uiteenlopende systemen.


POWER


DAEL Power is specialist op het gebied van stroomvoorziening. Wij nemen het werk uit handen dat de 'gewone' elektro-installateur te boven gaat.


TELECOM


DAEL Telecom is toeleverancier op een breed terrein van dienst; van de aanleg van turnkey-netwerken tot het onderhoud van straalverbindingen.


SECURITY


DAEL Security levert verschillende systemen op het gebied van scan- en detectie van onder meer wapens, explosieven en narcotica.


RAIL


DAEL Rail is een specialist in railtechniek en onderscheidt zich in innovatieve dienstverlening voor spoorgebonden infra en rolling stock.


Connectivity


DAEL Connectivity is de ideale partner voor bedrijfskritische en complexe connectiviteitsoplossingen op maat.

HNL GroepDe HNL Groep is onderdeel van de DAEL Groep en is specialist op het gebied van bliksem en safety.
HNL Bliksem


HNL Bliksem is specialist op het gebied van aarding- en bliksembeveiligingsinstallaties, zowel binnen als buiten gebouwen. HNL levert oplossingen voor interne en externe objectbeveiliging en overspanningsbeveiliging.


HNL Safety


HNL Safety levert maximale zekerheid om het valrisico te minimaliseren. Als specialist in veiligheid biedt HNL een compleet pakket aan middelen en systemen waardoor de risico's beperkt worden en de zekerheid voor het personeel vergroot wordt.


Meer info?

Neem eens een kijkje op onze website om onze bedrijven nog beter te leren kennen!
Neem een kijkje

Bekijk onze bedrijfsvideo om een eerste indruk te krijgen van alle werkzaamheden van de DAEL Groep“DAEL Rail is een relatief jonge bedrijfseenheid van DAEL. Met het opzetten van DAEL Rail krijg ik elke support van de directie. Heel veel andere bedrijven zouden zo’n nieuw initiatief argwanend oppakken, hier niet. Ze denken overal in mee. Eén telefoontje en het is geregeld. Dat is typisch DAEL.”

Berry, Operationeel en Commercieel Manager DAEL Rail 

Contact

DAEL
Aartsdijkweg 81
2676 LE Maasdijk
Tel. +31 (0)174 52 39 21


© Copyright DAEL Group 2020