DAEL Talent


Wil jij ook direct aan de slag? In samenwerking met ROC Mondriaan leiden wij jong talent op via een combinatie van werken en leren. Als monteur in opleiding heb je een uitdagende functie en behaal je bij ons je MBO-diploma.

DAEL Talent

Wij leiden jong talent op via een combinatie van werken en leren. Als monteur in opleiding behaal je bij ons je mbo diploma.
Een uitdagende baan in de techniek


Onze missie is het opleiden en begeleiden van jongeren tot vaktechnici. In samenwerking met ROC Mondriaan wordt jong talent na het vmbo klaargestoomd tot hoofdmonteur op MBO 3 niveau. Daarna is er doorstroommogelijkheid tot technicus MBO 4. Terwijl je aan verschillende toffe projecten meewerkt, behaal je jouw MBO-diploma én verdien je geld. DAEL Talent betaalt zelfs je erkende MBO opleiding. Onze coaches bieden je een optimale begeleiding en je krijgt de mogelijkheid je te oriënteren binnen al onze vakgebieden:

Data & Electro, Power, Telecom, Security, Rail, Connectivity, HNL Bliksem en HNL Safety.


Gelijk op padOnze assistent monteurs werken met ons mee aan échte projecten door heel het land!Gelijk op padOnze assistent monteurs werken met ons mee aan échte projecten door heel het land!

Waarom zou ik voor deze opleiding kiezen?

Gratis erkend MBO-diploma

Arbeidscontract gedurende je opleiding met uitzicht op vast

Marktconform salaris en geen opleidingskosten

Uitzicht op vast dienstverband en volop kansen om door te groeien


"DAEL biedt mij een interessante en uitdagende functie, waarin ik goed begeleid word. Binnen DAEL zijn er ook voldoende doorgroeimogelijkheden."

Jordy, Assistent Monteur

Contact

DAEL
Aartsdijkweg 81
2676 LE Maasdijk
Tel. +31 (0)174 52 39 21


© Copyright DAEL Group 2020

Uitzicht op vast dienstverband