Ben jij onze ervaren installatiemonteur?

Monteur, houd jij van een uitdagende klus? Werken op bijzondere locaties? Bij een werkgever die rekening houdt met jouw wensen? Kom werken bij DAEL! 

 

   40 uur

   Regio Randstad (Standplaats De Lier)

   MBO 3/4

Ben jij onze nieuwe monteur installatietechniek?

 

Monteur, houd jij van een uitdagende klus? Werken op bijzondere locaties? Bij een werkgever die rekening houdt met jouw wensen? Kom werken bij DAEL! 

 

   40 uur

   Regio Randstad (Standplaats De Lier)

   MBO 3/4

Wat ga je doen?

 

Jij gaat op pad om verschillende soorten klimaatinstallaties aan te leggen en te renoveren, zoals airconditioning, ventilatie, warmtepompen, WKO-systemen, centrale verwarming, noem maar op. Dit kunnen kleine en grote projecten zijn; van het omhangen van een radiator tot een grote nieuwbouw of verbouwing, zoals ons recente project in een groot verzorgingstehuis. Hier plaatsen wij een ClimaRad, voorzagen we alle badkamers van ventilatie en plaatsen wij twee grote warmtepompen met dikwandig leidingwerk naar alle kamers van de bewoners. 


Van grote fastfood- en woonketens, kantoren, VVE’s tot ziekenhuizen, jij komt op bijzondere locaties! Voor een uitdagende klus wordt er vaak naar DAEL gebeld. Hierdoor heb je te maken met gave installaties en is jouw expertise cruciaal! 


Je werkt in een gezellig team van 45 collega’s, waarvan 18 monteurs. Wist je dat zij hun baan gemiddeld een 8 geven? Wat zij er zelf nou zo leuk aan vinden? Dat kun je het beste aan henzelf vragen. Kom je langs voor een bakkie? 

Wie ben jij?

 

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandig monteur. 
 • Je bent VCA en CO gecertificeerd.
 • Je hebt een rijbewijs B. 

Jouw deal met DAEL

 

 • Een salaris tussen de €2.550 en €4.100, afhankelijk van opleiding en werkervaring.
 • Een bus, telefoon en indien gewenst een Ipad. 
 • Veel vrijheid en ruimte om jouw ideeën toe te passen en zelf te beslissen in het werk.
 • 38 vrije dagen per jaar (25 vakantiedagen en 13 ATV).
 • Werk dichtbij huis: regio Randstad. 
 • DAEL heeft acht verschillende BV’s. Dus ben je toe aan iets anders of wil je je ontwikkelen? Met zoveel expertise in huis zijn de mogelijkheden eindeloos!
 • Iedere dinsdag kun je gratis aansluiten bij de sportles bij Lyra. Vanaf half 2024 kun je ook terecht in de sportschool (en kroeg) in ons nieuwbouwpand in Maasdijk. 
 • Een baan in een gezellig en hecht bedrijf, vraag het maar na bij onze collega's!
 • De gaafste bedrijfsfeestjes en uitjes, zoals het familiefeest met kermis, een PV uitje naar Experience Island en de fantastische jaarlijkse kerstborrel. 

DAEL or no DAEL?

 

Zie je het zitten om mee te groeien met DAEL? Mooi! Dan hebben wij de deal voor jou. Meer weten? Neem contact met ons op.

   werkenbij@dael.com

Eerst een goed beeld krijgen van de functie? Kom gerust een keer meelopen!

 

 

 

Acquisitie? Nee dankjewel, we vervullen zelf onze vacatures.

 

Tim vertelt over zijn deal met DAEL. Benieuwd welke mooie deal jij kan maken? Stuur ons een appje of kom langs!

Wie zijn wij?

 

DAEL, een groep technische bedrijven met allemaal een eigen specialisatie. Een eigen dienstpakket, eigen opdrachtgevers en eigen collega's. Onze kracht? Krachten bundelen! Door elkaar aan te vullen, snel te schakelen en samen te werken leveren wij alle techniek onder 1 dak. Met ruim 300 collega's werken wij aan uitdagende projecten.

Contact

DAEL B.V.
Aartsdijkweg 81
2676 LE Maasdijk
Tel. +31 (0)174 52 39 21

 

© Copyright DAEL Group 2020