Jouw nieuwe collega's

 

Wie werken er bij DAEL en wat vinden zij zo leuk aan bij DAEL werken? Wie weet worden zij wel jouw toekomstige collega's!

 

Jouw nieuwe collega's

 

Wie werken er bij DAEL en wat vinden zij zo leuk aan bij DAEL werken? Wie weet worden zij wel jouw toekomstige collega's!

Lisanne

Administratief Medewerkster
DAEL Power

“Ik ben bij DAEL terechtgekomen toen ik een stageadres zocht voor mijn mbo studie, inmiddels zijn we een aantal jaar verder. De benodigde technische kennis heb ik door de jaren heen opgedaan. Ook leer je veel van je collega's, waarmee het altijd heel gezellig is!

Jordy

Monteur
DAEL Elektra

“DAEL biedt mij een interessante en uitdagende functie, waarin ik goed begeleid word. Binnen DAEL zijn er ook voldoende doorgroeimogelijkheden.

Chantal

Administratief Medewerkster
DAEL Technisch Beheer

“Ik werk hier ondertussen al 14 jaar, dus je zou wel kunnen zeggen dat ik onderdeel van het meubilair uitmaak! Het is mooi om de groei van het bedrijf mee te maken. Elk jaar hebben we weer stappen gezet, het staat nooit stil. Door dat dynamische blijft het werk altijd uitdagend.

Raymon

Planningscoördinator
DAEL Telecom

“DAEL is een dynamisch bedrijf waar heel veel gebeurd. We hebben veel verschillende takken en werken dan ook veel samen met elkaar. Er werken veel leuke mensen waar je ook veel van kunt leren.

Ghanem

Project Engineer
DAEL Telecom

“Working with DAEL is all about team work. Everyone is willing to help and support each other. We learn new things every day and share the knowledge. The friendly atmosphere motivates us and helps us to do things right. Acceptance and happy clients means that we have done our job right.

Elise

HR Manager
DAEL Groep

“Om te beginnen is de functie hartstikke leuk! Er gebeurt hier altijd wat, waardoor het werk erg divers en dynamisch is. Daarnaast hebben we een super gezellig en leuk team. Niet alleen de collega's van de afdeling, maar iedereen bij DAEL staat voor elkaar klaar. Er heerst daardoor een fijne cultuur.”

Jack

Projectleider
DAEL Technisch Beheer

“Bij DAEL werken we met een leuke club mensen. Het is altijd gezellig en de werkzaamheden zijn erg divers. Je komt van alles tegen en werkt op verschillende locaties. met allerlei soorten elektrotechnische installaties. Het is gewoon heel leuk werk!

Diann

KAM Coördinator
DAEL Groep

“Binnen DAEL heerst er een open en gezellige cultuur. Wat ik zo leuk vind aan het werk hier is het contact dat ik heb met collega's, zowel operationeel op de werkvloer als op kantoor. Iedereen is heel meedenkend en dat maakt dat ik altijd met plezier aan de slag ga.

Contact

DAEL
Aartsdijkweg 81
2676 LE Maasdijk
Tel. +31 (0)174 52 39 21

 

© Copyright DAEL Group 2020