Jouw nieuwe collega's
 

Wie werken er bij DAEL en wat vinden zij zo leuk aan bij DAEL werken?
Wie weet worden zij wel jouw toekomstige collega's!

 

 

 

 

 

 

 

Jouw nieuwe collega's

Wie werken er bij DAEL en wat vinden zij zo leuk aan bij DAEL werken?
Wie weet worden zij wel jouw toekomstige collega's!

 

 

Lisanne

Administratief Medewerkster
DAEL Power

“Ik ben bij DAEL terechtgekomen toen ik een stageadres zocht voor mijn mbo studie, inmiddels zijn we een aantal jaar verder. De benodigde technische kennis heb ik door de jaren heen opgedaan. Ook leer je veel van je collega's, waarmee het altijd heel gezellig is!

Jack

Werkvoorbereider
DAEL Elektra

“Bij DAEL werken we met een leuke club mensen. Het is altijd gezellig en de werkzaamheden zijn erg divers. Je komt van alles tegen en werkt op verschillende locaties. met allerlei soorten elektrotechnische installaties. Het is gewoon heel leuk werk!

Bram

Technische Tekenaar
DAEL Power Werkstudent

“Ik vind het leuk om bij DAEL te werken, omdat ik gezellige collega's heb. Het is heel flexibel, je kunt zelf je uren indelen. Je krijgt al best veel werkervaring mee. Ik krijg genoeg ruimte om nieuwe dingen te leren en op te pakken.

Tom

Installatiemonteur
DAEL Klimaat

“Wat ik zo leuk vind is de diversiteit aan werkzaamheden. De ene dag ben je aan het lassen in een ketelhuis en de andere dag werk je aan een installatie in een villa. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden, dus je kunt alle kanten op. En de gezelligheid en vrijdagmiddagborrels vind ik natuurlijk ook erg leuk!

Niels

Hoofdmonteur
DAEL Elektra

“Als monteur van DAEL mag je veel verschillende werkzaamheden verrichten. Deze afwisseling maakt het vak juist zo leuk en uitdagend. Mijn collega's zijn echt super. We zijn écht een hecht team. En een nieuwe monteur nemen we gelijk op in de groep.

Gerben

Operationeel Manager
DAEL Security

“De beveiligingssystemen die je hier vindt, zie je nergens ter wereld. Onze engineers volgen continu cursussen en wanneer je nieuw bent, loop je eerst een tijdje mee met een ervaren engineer. Onze toppers gaan de wijde wereld in. Er is nu bijvoorbeeld iemand van DAEL Security aan het werk in Oman.

Diann

KAM Coördinator
DAEL Groep

“Binnen DAEL heerst er een open en gezellige cultuur. Wat ik zo leuk vind aan het werk hier is het contact dat ik heb met collega's, zowel operationeel op de werkvloer als op kantoor. Iedereen is heel meedenkend en dat maakt dat ik altijd met plezier aan de slag ga.

Jordy

Assistent monteur
DAEL Talent

“DAEL biedt mij een interessante en uitdagende functie, waarin ik goed begeleid word. Binnen DAEL zijn er ook voldoende doorgroeimogelijkheden.

Wesley

Inspecteur
DAEL Power

“Het leuke van mijn functie als Inspecteur is dat het zo afwisselend is. Je komt elke keer weer op een andere plek en reist zo heel Nederland door. Ook is het team erg gezellig en heb ik goed contact met al mijn collega's.

Monique

Project Coördinator
DAEL Telecom

“The minute you walk into the DAEL offices, everyone makes you feel welcome and at home. It is seldom that you come across a company that cares so much for its employees and their wellbeing.

Rick

Service Coördinator
DAEL Technisch Beheer

“De informele en gezellige sfeer die hier hangt, maakt dat ik altijd met plezier naar werk toe ga. Met collega's heb ik korte lijnen en ik heb ook een fijne relatie met klanten. Vooral met klanten waar ik al langer contact mee heb. En de leuke feestjes en uitjes maken het uiteraard nóg gezelliger!

Vincent

Projectleider
DAEL Power

“Door de diversiteit aan werkzaamheden is geen dag hetzelfde bij DAEL: van het contact houden met en adviseren van de klant tot het aansturen van leveranciers. Met een hecht team en de beschikbare middelen zorgen we er met z'n allen voor dat we het doel bereiken.

Chantal

Administratief Medewerkster
DAEL Technisch Beheer

“Ik werk hier ondertussen al 14 jaar, dus je zou wel kunnen zeggen dat ik onderdeel van het meubilair uitmaak! Het is mooi om de groei van het bedrijf mee te maken. Elk jaar hebben we weer stappen gezet, het staat nooit stil. Door dat dynamische blijft het werk altijd uitdagend.

Ghanem

Project Engineer
DAEL Telecom

“Working with DAEL is all about team work. Everyone is willing to help and support each other. We learn new things every day and share the knowledge. The friendly atmosphere motivates us and helps us to do things right. Acceptance and happy clients means that we have done our job right.

Elise

HR Manager
DAEL Groep

“Om te beginnen is de functie hartstikke leuk! Er gebeurt hier altijd wat, waardoor het werk erg divers en dynamisch is. Daarnaast hebben we een super gezellig en leuk team. Niet alleen de collega's van de afdeling, maar iedereen bij DAEL staat voor elkaar klaar. Er heerst daardoor een fijne cultuur.

Contact

DAEL
Aartsdijkweg 81
2676 LE Maasdijk
Tel. +31 (0)174 52 39 21

 

© Copyright DAEL Group 2020