Ben jij onze nieuwe monteur bliksem- en valbeveiliging?

Van torenhoge telefoonmasten, appartementencomplexen met prachtige uitzichten en de ‘wolkenkrabber’-kantoorpanden; jij monteert er de onmisbare bliksem- en valbeveiliging. K’NEX voor gevorderden, en dat op een dak!

 

 

   32-40 uur

   Maasdijk of Ijmuiden

   MBO

Ben jij onze nieuwe monteur bliksem- en valbeveiliging?

Van torenhoge telefoonmasten, appartementencomplexen met prachtige uitzichten en de ‘wolkenkrabber’-kantoorpanden; jij monteert er de onmisbare bliksem- en valbeveiliging. K’NEX voor gevorderden, en dat op een dak!

 

   32-40 uur

   Maasdijk of Ijmuiden

   MBO

Wat ga je doen?

 

Aan afwisseling geen gebrek in jouw nieuwe baan! Het ene moment graaf je een gat voor de kast met energieaansluitingen, het andere moment klim je in een metershoge mast. Waar de meeste mensen de gebouwen alleen van onderaf zien, schiet jij de mooiste plaatjes van bovenaf! Of het nu gaat om nieuwe bliksem- of valbeveiliging of een wijziging of uitbreiding op een bestaand systeem, door heel Nederland zorg jij voor veiligheid op hoogte. Gemiddeld werk je aan twee klussen per dag. Dit doe je vaak met een collega. 


We werken voor veel verschillende opdrachtgevers. Veel telecom (zendmasten), maar ook bedienen we particuliere en andere soorten bedrijven op de zakelijke markt. Hierdoor is iedere opdracht anders. Niet alles is vooraf in beton gegoten. Dat maakt het werk juist leuk! Jij krijgt de vrijheid om op locatie een passende oplossing te bedenken. 

Wie ben jij?

 

 • Je hebt mbo-niveau.
 • Je hebt twee rechterhanden en technisch inzicht.
 • Je woont in de buurt van Maasdijk of IJmuiden; jij kiest zelf je startpunt.

Jouw deal met DAEL

 

 • Natuurlijk een passend salaris op basis van werkervaring en kennisniveau.
 • Veel vrijheid en ruimte om jouw ideeën toe te passen.
 • 38 vrije dagen per jaar (25 vakantiedagen en 13 ATV).
 • Parttime of fulltime werken? Jij kiest! 32 tot 40 uur is mogelijk. 
 • Incidenteel werk je aan een grotere klus. Is dit ver weg? Dan ontvang je natuurlijk een goede overnachtingsvergoeding. 
 • DAEL heeft acht verschillende BV’s. Dus ben je toe aan iets anders of wil je je ontwikkelen? Met zoveel expertise in huis zijn de mogelijkheden eindeloos!
 • Half 2024 een splinternieuwe werkomgeving met sportschool en kroeg. 
 • Een baan in een gezellig en hecht bedrijf, vraag het maar na bij onze collega's!
 • De gaafste bedrijfsfeestjes en uitjes, zoals het familiefeest met kermis, een PV uitje naar Experience Island en de fantastische jaarlijkse kerstborrel. 

DAEL or no DAEL?

 

 

Zie je het zitten om mee te groeien met DAEL? Mooi! Dan hebben wij de deal voor jou. Meer weten? Neem contact met ons op.

   Werkenbij@dael.com

Eerst een goed beeld krijgen van de functie? Kom gerust een keer meelopen!

 

 

 

Acquisitie? Nee dankjewel, we vervullen zelf onze vacatures.

Wie zijn wij?

 

DAEL, een groep technische bedrijven met allemaal een eigen specialisatie. Een eigen dienstpakket, eigen opdrachtgevers en eigen collega's. Onze kracht? Krachten bundelen! Door elkaar aan te vullen, snel te schakelen en samen te werken leveren wij alle techniek onder 1 dak. Met ruim 300 collega's werken wij aan uitdagende projecten.

Contact

DAEL B.V.
Aartsdijkweg 81
2676 LE Maasdijk
Tel. +31 (0)174 52 39 21

 

© Copyright DAEL Group 2020